Trivsamma och ljusa kontor

Klara Strand är en unik arbets- och mötesplats i den mest centrala delen av Stockholm, ett stenkast från Stockholms Centralstation
Här erbjuder vi moderna och flexibla kontorslokaler utrustade med den senaste tekniken.
Ett stort utbud av kommunikationer, restauranger och shopping finns på nära gångavstånd.
Närhet till natur och till vattnet vid Karlbergskanalen och Riddarfjärden är en perfekt miljö för den som vill promenera eller ta en joggingrunda på lunchen.

NYA KLARA STRAND

Klara Strand är en viktig och dynamisk nyckelpunkt i centrala Stockholm.

Fastighetsägaren kommer inom kort påbörja arbetena med att skapa Nya Klara Strand. Genom förnyelsen av entrén skapas ett levande multifunktionellt kvarter som sjuder av liv och rörelse.

Mot Klarabergsviaduktens nya huvudentré anläggs en bazaar med kommersiellt innehåll; foajé samt ett café och flexibla ytor i ett stort sammanhängande rum. Soljuset filtreras genom perforerade metallytor som också finns representerade i hela interiörens uppdaterade karaktär. En skimrande känsla förmedlas genom ett hav av fritt placerade pendlande belysningsarmaturer.

Väggar kläs in med samma perforerade metall som på fasaden och ett nytt genomtänkt koncept för fastighetens skyltning sker genom möblering och digitala skärmar.

I entrégången skapas en interiör gata med genomtänkt ljusdesign. Här kommer finnas platser för möten och paus i nischer med inslag av naturträ och med tillhörande laddningsstationer.

Flödet av stadsliv kopplas ihop, från Klarabergsgatan till Blekholmstorget.

ANPASSNINGSBARA LOKALER

Kontorsfastigheterna består av sex huskroppar, med sex våningar kontor samt garage. Den totala kontorsytan är cirka 34 000 kvadratmeter.
Våningsplanen varierar mellan 400 – 900 kvm. Våningsplan går att förbindas med interntrappa.
Lokalerna är ljusa och öppna och kan anpassas efter varje hyresgästs individuella behov. Vissa lokaler har utsikt över Riddarfjärden.

Här finner ni våra hyreslediga lokaler.

TEKNIK

För bästa möjliga komfort har all teknik i fastigheterna, som t.ex. hissar, kylsystem, ventilation och belysning uppgraderats till modernaste standard.

MILJÖ

Arbete pågår också för att miljöklassa fastigheten enligt BREEAM. En app är framtagen för att möjliggöra enkel och snabb kommunikation med hyresgästerna i fastigheterna.

app_03

KOMMUNIKATIONER

Bättre kommunikationer finns inte i hela Sverige!
Strax utanför entrédörrarna ligger Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, tunnelbana och Arlanda Express, som tar dig till Arlanda på 20 minuter.
Cityterminalen med flygbussar både till Arlanda och Bromma ligger också på gångavstånd.
Med bil når du lätt huvudvägarna till och från Stockholm via Klarastrandsleden.
Det finns gott om parkeringsplatser i huset.
Klara Strands sjönära läge gör att det till och med är möjligt att ta båten till kontoret.

BIL- OCH CYKELPARKERING

GARAGE
Hyresgäster i fastigheten har tillgång till garage via Blekholmsgatan 7.
För att hyra p-plats i garaget kontakta hyresvärden.

CYKELPARKERING
Cyklar parkeras i cykelställ på Blekholmstorget alternativ i cykelrummet med infart från Blekholmstorget. Passerkort till cykelrummet kan hämtas hos hyresvärden (driftkontoret). Möjlighet till dusch- och omklädningsrum finns i fastigheten.

Det är inte tillåtet att parkera sin cykel i trapphus eller entréer.

Kom ihåg att låsa din cykel! Fastighetsägaren ansvarar inte i något fall för eventuella stölder.

OMKLÄDNINGSRUM

I fastigheten finns ett nybyggt dusch- och omklädningsrum med skåp. Kontakta din förvaltare för mer information.

KONFERENSFACILITETER

Kapitel 8 AB
08-6988700
konferens@kapitel8.se
https://kapitel8.se

Här kan du ha dina möten i Stockholm. Med två anläggningar och 19 rum i varierande storlek har vi alltid något för dig. Den senaste tekniken och alla tänkbara hjälpmedel väntar på er. Både Tändstickspalatset och Klara Strand har en vacker matsal där det serveras en perfekt avvägd affärslunch varje dag. Nedan kan du se vilket rum som passar er bäst

train  plane  anchor  bike  takeoff  taxi  schooolbus

MENY